Обновените хечбек и комби са получили нова решетка и предни

...
 
Обновените хечбек и комби са получили нова решетка и предни
Коментари Харесай

Skoda Fabia идва по-агресивна и свързана

  Обновените хечбек и комби са получили нова решетка и предни фарове
На автомобилното ревю от 8 до 18 март в Женева ще дебютира обновената Skoda Fabia. Популярният модел на чехите изпъква с нова, по-агресивна предница и е получил ново по-богато съоръжение. От първите фотоси на обновената Fabia се вижда, че е изменена формата на решетката и предните фарове, които като алтернатива могат да бъдат напълно светодиодни. Броните са нови, а задните светлини са получили светодиодна графика в стила на новата Octavia. Хечбекът и комбито за първи път ще могат да се поръчват с 18-инчови джанти.

 
 Броните са нови, а задните светлини са получили светодиодна графика в стила на новата Octavia. Броните са нови, а задните светлини са получили светодиодна графика в стила на новата Octavia.
 

Интериорът не се е трансформирал образно, а е получил нови разновидности и комбинации от покрития. Мултимедийната система Swing получава 6,5-инчов сензорен екран, поддръжка за Apple CarPlay, Android Auto и MirrorLink, както и онлайн услуги Skoda Connect. Системата Amundsen разполага с навигация, която може да демонстрира данни за тапите. В спомагателното съоръжение за Fabia към този момент има система за наблюдаване на слепите зони, функционалност за адаптивно осветяване и система за отбягване на конфликти при придвижване на заден ход. Сред потребните екстри има нова стъргалка за лед с линия за премерване на дълбочината на протектора на гумите, както и чифт USB портове за задните пасажери и практични двустранни стелки.

 
 Предните фарове на обновената Fabia като алтернатива могат да бъдат напълно светодиодни. Предните фарове на обновената Fabia като алтернатива могат да бъдат напълно светодиодни.
 

Обновената Fabia ще се предлага с четири разновидността на 1,0-литровия 3-цилиндров бензинов мотор. Атмосферните версии на този мотор развиват 60 и 75 к.с., а турбоагрегатите TSI са с мощ от 95 и 110 к.с. Двигателите TSI се комбинират или с 6-степенна механична скоростна кутия, или със 7-степенен автоматик DSG. Все още не е ясно дали в гамата ще има дизелови мотори. Възможно е чехите да се откажат от тях, тъй като нямат огромни преимущества пред бензиновите мотори с дребен размер от позиция на разхода на гориво и излъчванията на нездравословни субстанции.

 
 Хечбекът и комбито за първи път ще могат да се поръчват с 18-инчови джанти. Хечбекът и комбито за първи път ще могат да се поръчват с 18-инчови джанти.
 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР